Din bransch

Kan inte hitta din bransch?

Varje bransch har unika utmaningar, men det finns ingen bransch för vilken vi inte kan erbjuda en lösning för. Även om din bransch inte finns på listan, skulle vi gärna höra från dig och kan ge vägledning och svar på dina utmanande adhesionsproblem genom att använda ytbehandling.

Tveka inte att kontakta Tantec eller vår lokala agent idag för inspiration, vägledning och förslag på en möjlig lösning.

Tantec Medical industry surface treatment system

DEN MEDICINSKA SEKTORN

Surface treatment machine nozzles

PLASTKORT

Tantec Corona Treaters working on foam board

SKUM OCH KARTONG

Surface treatment nozzles treating automotive surface

FORDONSINDUSTRIN

Electronic device which can be treated with surface treatment

ELEKTRONIK

Surface treatment of cables and pipes

KABLAR OCH RÖR

Corona treatment of packaging products

EMBALLAGE

Din bransch

Tantec erbjuder lösningar för ett mycket brett segment av olika branscher. Det viktigaste är att vi levererar kvalitetslösningar, för en krävande marknad, där kvalitet, precision och hållbarhet går hand i hand.

I mer än 40 år har vi levererat våra produkter och lösningar för ytbehandling till många branscher.

Tantec specialiserar sig på utveckling och tillverkning av både standard- och specialanpassad koronabehandlingsutrustning för nästan alla tänkbara applikationer. Nästan alla vanligt använda basmaterial kan behandlas enkelt. Metallytor kan behandlas genom att använda speciella isolerade elektroder. Behandling av metallytor är främst en fråga om ytrengöring, för vilken vi har många specialiserade lösningar.