Uttalanden från kunder

Tantec är mer än kapabelt

Tantec övertygade oss om att utrustningen var mer än kapabel. Tantec var utmärkta under hela projektet, från det första konceptet, genom designprocessen där vi övervägde många designändringar för att förfina verktygen och in i FAT-fasen med acceptanstestning för fabrik, där de var professionella, hjälpsamma, tekniskt erfarna och trygga. När mindre problem uppstod under FAT-fasen var responsen alltid positiv och lösningen implementerades snabbt.

Nick Parker

Verksamhetschef, DB-Automation

Utmärkt leverantör

Utmärkt är det enda omdöme vi kan ge. Leverantören var otroligt smidig att ha att göra med, från den allra första kontakten med säljteamet och fram till den punktliga leveransen av den välgjorda koronautrustningen, som vi fortfarande är nöjda med, inklusive eftermarknadsservicen. Kontakterna med Tantecs team var ett rent nöje, och utrustningen de byggde åt oss har visat sig vara av bra värde.

Ezzat Iskander

VD, Phoenix Biomedical Products Inc., Kanada

Långsiktigt partnerskap

Vi har haft ett nära samarbete med Tantec i många år i olika projekt och ofta använt Tantec-utrustningen som en del av det vi utvecklat och som en del av våra experiment. Att ha all utrustning från Tantec tillgänglig i vårt labb gör vårt arbete snabbare och effektivare. Samarbetet med Tantec har alltid varit fördelaktigt för båda företagen.

Dr Michael Thomas

Fraunhofer IST, Tyskland

Utmärkt samarbete

Tantec har under många år varit en viktig partner för oss – alltid snabb, professionell, serviceinriktad och pålitlig. Samarbetet med Tantec har gjort att vi kan använda den senaste tekniken, vilket har haft stor betydelse för våra möjligheter att utveckla och lansera nya produkter framgångsrikt.

Egon Triel

Ansvarig för mekanisk konstruktion, Coloplast A/S, Danmark