Ytbehandling för flyg- och rymdindustrin

Tantec har precis levererat en VacuTEC till en av världens största tillverkare av flygplansdelar, noggrant testad med konkurrenter och sedan med Tantec-utrustning.

För att uppfylla de höga krav som ställs på tillverkare av flygplansdelar, slutade deras letande glädjande nog med en Tantec VacuTEC.

VacuTEC-serien erbjuder mycket snabba behandlingstider och optimala vidhäftningsegenskaper för nedströms beläggnings-, limnings-, målnings- och utskriftstillämpningar.

Inuti vår VacuTEC behandlas föremål på en hylla på 1200 x 2000 x 350 mm, vilket är tillräckligt med plats för stora föremål eller många små föremål som kan bearbetas samtidigt.

Kammarstorleken på denna modell är 2000 liter och möjliggör behandling med gaser som argon och syre, men i de flesta fall är detta inte nödvändigt på grund av exponeringen för hög effekt genom plasmaurladdningen.

Denna VacuTEC använder den avancerade Tantec-kraftgeneratorserien HV-X som strömförsörjning och specialutformade plasmatransformatorer för att ge spänning till de keramiska plasmaelektroderna.

VacuTEC uppskattas för sin enkla drift, tillförlitlighet i produktionen och snabba processhastighet.

För mer information, kontakta vår säljavdelning